Monday, September 5, 2011

135

hui makkk'ai.. mentang2 dh abes puasa, blh la upload pic cmni kn..
ok2.. pic xde kaitan dgn post kali ni ye..
cuma nye pic ni menggambarkan mood aku skrng..
someone please kiss ni.. mood down..
(kalo mood down mmg suke je bila ad org cuddle kite kan..
lumrah perempuan.. hati nya lembut dan suka dipujuk)
sebab pe..?
hm.. chenta dh complain aku dh makin gemok..
ok fine.. chenta mcm thu2 je kan..
smlm aku beli menatang kat bawah ni..
ye sy sedar diri sendiri dh gemuk..
so bertindak sebelum kna complain..
tak sangka plak kena complain sudaaa..

see..!! semua makanan sihat tau..
corn flakes, mineral water, Ribena, Teamix, shake..

today is my first day with Herbalife..
(nanti buat post khas tentang pengalaman bersama Herbalife ni)
doakan la menjadi ye.. sebab tadi siap ckp ngan chenta,
"kalo i blh turun 10kg dr berat skrng, u kna cpt2 meminang i.."
which is mcm impossible je kan loss 10kg.. kita tgk la nanti mcmne hasilnya..
kalau betul turun Alhamdulillah.. chenta kna alert..
kalo tak turun, dok la diam2.. (^__^")
mesti dlm otak chenta kata 'memang tak kan kurus la gamaknya'

2 comments:

ameera hanie said...

hihi.gemok kan omel :) im here with you.mmmuahhh

=*NuRo0L* = said...

omel tp siksa la dik oi.. rendah diri..