Wednesday, May 12, 2010

25

Hari ni bad mood la..tak tahu kenapa...
Pelik betol saye ni...
Startnye semalam..
saya cari buku yang saya nak tak jumpe...
Ha...penat round2 dalam kedai tu...
Ei..tak membantu langsung..
balik2 je saye rase useless...
Sebab saya tak mampu nk wat menda senang mcmtu...
Cari buku pon failed...
Cmne nk g study jauh2..?
Cmne nk arrange menda yg lebih besar..?
know what?sampai ke hari ni bad mood...
Emosi terganggu betul...
Rase mcm takde orang sayang saya..
ha..ape kaitan ngan buku kan?
Tapi tu la hakikatnye...moody....

2 comments:

Rozairie said...

sapa kata tak der orang sayang kan dia .. ehmm .. dia tak tahu walaupn kita cbuk tapi dalam hati neh ttp ingat . kat mana pon berada ttp ingat .. " makan ke dia" minum ke blom .. ngah wak pe .. semua ada .. cuma kekadang tu keletihan terus je baring lepas balik kerja ... ye laa sapa laa kita nak sayang2 orang cantik cam dia .. hik3

=*NuRo0L* = said...

ei..menyampah la...kamu tu..kna la ade keyakinan skit..tak suke tau cakap2
"sapa laa kita nak sayang2 orang cantik cam dia"
abes?org cantik tak de org sayang la..?cmtu?
susah la..cantik ke buruk ke same je..ei..geram~~